Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Сесійний день у Пологівській районній раді: робота постійних комісій та пленарне засідання другої позачергової сесії

     11 грудня під керівництвом голови Пологівської районної ради Сергія Калашника відбулася друга позачергова сесія районної ради восьмого скликання.
    Перед пленарним засіданням сесії відбулося спільне засідання постійних комісій, які розглянули питання, запропоновані до проєкту порядку денного другої позачергової сесії ради, та рекомендували їх до розгляду з доповненнями до проєктів рішень.
    В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 35 депутатів. На початку її роботи голова районної ради оголосив про створення депутатської фракції «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у складі 5 депутатів, яку очолив депутат районної ради Леонід Криль.
    Після затвердження порядку денного депутати першим питанням розглянули та прийняли Регламент Пологівської районної ради восьмого скликання з доповненнями, які були рекомендовані постійними комісіями ради.
    Одними з важливих стали прийняті районною радою рішення про початок реорганізації Більмацької, Гуляйпільської, Оріхівської, Розівської та Токмацької районних рад шляхом приєднання до Пологівської районної ради, що дозволить розпочати процедуру реорганізації.
    Також депутати прийняли рішення щодо внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 20.12.2019 №6 «Про районний бюджет на 2020 рік», внесли зміни до фінансового плану КНП «Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».
    Депутати ухвалили рішення про передачу комунального майна об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Пологівського району до комунальної власності Федорівської сільської ради, а саме: цілісного майнового комплексу КУ «Федорівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та цілісного майнового комплексу КУ «Новоселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Затвердили перелік автотранспортних засобів (4-х шкільних автобусів), які зареєстровані за сектором освіти, молоді та спорту Пологівської райдержадміністрації та передаються до Пологівської міської ради.
   Також депутати прийняли рішення про внесення змін до умов оплати праці працівників виконавчого апарату Пологівської районної ради в частині встановлення надбавок до посадового окладу голові та заступнику голови ради на грудень 2020 року, які передбачені діючим законодавством.
   Результати поіменного голосування депутатів районної ради розміщені на цьому сайті у рубриці «Поіменне голосування».



П'ятниця, 11 Грудня 2020 16:00 | Переглядів: 576