Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З турботою про кожного: у районі напередодні Дня перемоги привітали ветеранів Другої світової війни

   Традиційно, напередодні Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади разом з активом ветеранських організацій відвідують ветеранів та інвалідів війни.
  Щороку День Перемоги є особливим приводом пригадати тяжкі часи, через які довелося пройти фронтовикам, та з великою повагою і вдячністю приділити увагу, поспілкуватися і подарувати тепло своєї душі людям, яким довелося пережити війну, які є прикладом мужності та відваги, прикладом для наслідування.
  Голова Пологівської районної ради Сергій Калашник особисто завітав за місцем проживання у місті Пологи до учасника бойових дій Галиби Андрія Петровича, вручив йому святковий подарунок та висловив щиру подяку за наближення перемоги, за мужність і силу духу, побажав міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба та багато щедрих літ прожити у повазі близьких та рідних. Андрію Петровичу Галибі - 95 років, пішов на фронт у віці 17 років, на війні був мінометником, має багато нагород та медалей за військову звитягу.
   Це по-справжньому особливі дні для покоління, яке на власному досвіді відчуло і тягар війни, і довгі роки відбудови країни після нацистської навали. На жаль, з кожним роком відходять у вічність учасники боротьби з нацизмом. Наші ветерани постійно потребують щоденної уваги та піклування. Важливе значення має не стільки матеріальна підтримка, скільки людська доброта та повага. Тож, низько вклоняємось кожному з них та закликаємо всіх мешканців району шанувати подвиги ветеранів, не забувати про їх добробут та цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.



П'ятниця, 07 Травня 2021 11:52 | Переглядів: 378