Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

П’ята позачергова сесія Пологівської районної ради

     11 лютого 2021 року під головуванням голови Пологівської районної ради Сергія Калашника відбулась п’ята позачергова сесія районної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів. На засіданні були присутні голова Пологівської райдержадміністрації Артур Крупський, голова Розівської райдержадміністрації Володимир Ревут, перший заступник голови Більмацької райдержадміністрації Олександр Василенко, заступник голови Гуляйпільської райдержадміністрації Валентина Авдієнко, заступник голови Токмацької райдержадміністрації Олена Шпак, керівники відділів фінансів райдержадміністрацій.
   Пленарному засіданню сесії районної ради передувало спільне засідання постійних комісій, під час якого було детально опрацьовано 23 питання порядку денного сесії.
   На початку сесії голова районної ради Сергій Калашник повідомив про створення депутатської фракції «СЛУГА НАРОДУ» у Пологівській районній раді у складі 6 депутатів, уповноваженим представником депутатської фракції є Денис Скорук.
    Депутати розглянули питання про районну Програму утримання комунальної установи «Районний методичний кабінет» Пологівської районної ради Запорізької області на 2021 рік та про внесення змін та доповнень до районної Програми утримання виконавчого апарату Пологівської районної ради Запорізької області на 2021 рік.
  Рішенням районної ради було внесено зміни до раніше прийнятих рішень про початок реорганізації Більмацької, Гуляйпільської, Оріхівської, Розівської та Токмацької районних рад, які пов’язані з кадровими змінами та відповідним оновленням складу комісій з реорганізації цих районних рад.
    Депутати розглянули ряд бюджетних питань, а саме: затвердили звіти Більмацької, Гуляйпільської, Оріхівської, Розівської, Токмацької та Пологівської райдержадміністрацій про виконання районних бюджетів за 2020 рік.
   Заслухали інформацію начальника відділу фінансів Пологівської райдержадміністрації Світлани Сопільняк про внесення змін і доповнень до рішення Пологівської районної ради від 24.12.2020 №3 «Про районний бюджет на 2021 рік» та погодили розподіл частини вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету, який утворився станом на 01.01.2021 року. Кошти виділено на фінансування Пологівської районної ради в сумі 2 420, 7 тис. грн. на утримання виконавчого апарату районної ради, а також на оплату праці з нарахуваннями та для здійснення належних виплат працівникам, що підлягають звільненню, п’яти районних рад, які ліквідуються. Кошти в сумі 413,99 тис. грн. виділено комунальній установі «Районний методкабінет» Пологівської районної ради Запорізької області з метою забезпечення оплати праці з нарахуваннями, оплати комунальних послуг та енергоносіїв.
    Крім цього, Пологівській об’єднаній територіальній громаді передбачено направити платіжними дорученнями кошти в сумі 2 085,9 тис. грн. у зв’язку з передачею бюджетних установ до цієї громади. Це кошти субвенцій з місцевого бюджету та дотацій з державного бюджету на здійснення переданих видатків з утримання закладів освіти, охорони здоров’я, здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій.
   Депутати проголосували за передачу комунального майна спільної власності територіальних громад району до комунальної власності: Малинівської сільської ради - спеціалізованого автобусу для перевезення школярів; Гуляйпільської міської ради - майна, яке обліковується на балансі Гуляйпільської районної ради; Розівської селищної ради - майна, яке обліковується на балансі Розівської районної ради; Токмацької міської ради – майна, яке обліковується на балансі Токмацької районної ради.
  Також на сесії внесено зміни до складу постійних комісій та Президії  Пологівської районної ради.

 



П'ятниця, 12 Лютого 2021 10:56 | Переглядів: 561