Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді

  28 червня в Україні відзначають День Конституції нашої незалежної та суверенної країни. Це свято було встановлене на знак великої поваги до Основного Закону, який був прийнятий Верховною Радою України у 1996 році та увійшов у наше життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності та соборності України. І сьогодні у місті Пологи відбулися урочистості, присвячені 25-й річниці прийняття Конституції України.                                                                                             Участь у святковому зібранні у центральному будинку культури Пологівської міської ради  взяли голова районної ради Сергій Калашник, Пологівській міській голова Юрій Коноваленко та заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко. Керівники району та міста привітали учасників урочистостей та побажали, щоб це національне свято об’єднало всіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, сумлінно працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити гідне життя громадян та щасливий завтрашній день наших дітей, справжній розквіт нашого району та всієї України.                                       Напередодні ювілейної річниці Конституції України та Дня молоді керівники відначили і нагородили представників талановитої пологівської молоді, які приймали участь у конкурсі Пологівської міської громади «Молодь року-2021» та мають досягнення і здобутки у громадському, культурному, освітньому середовищі, а також здійснили свій вклад у соціально-економічний розвиток міста.   

  З нагоди Дня Конституції України Почесною грамотою районної ради за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм  голова районний ради Сергій Калашник  також  нагородив:

Гамзу Сергія Івановича - монтера колії товариства з обмеженою відповідальністю «Гірничодобувна компанія «Мінерал»,

Удода Дениса Миколайовича - старшого тренера-викладача відділення футболу комунальної установи «Пологівська дитячо-юнацька спортивна школа» Пологівської міської ради.

  Музичні вітання з нагоди державного свята присутнім подарували майстри художньої самодіяльності закладів культури Пологівської міської ради.



П'ятниця, 25 Червня 2021 14:53 | Переглядів: 480