Офіційний сайт Пологівської районної ради Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Засідання позачергової сесії

  20 жовтня відбулася двадцять друга позачергова сесія Пологівської районної ради. Головував на засіданні голова районної ради Олександр Покутній.
  У роботі пленарного засідання взяли участь 27 депутатів районної ради, голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступники голови та керівник апарату райдержадміністрації, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники комунальних установ, підприємств та організацій, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради.
  Перед початком засідання голова райдержадміністрації Артур Крупський користуючись нагодою вручив співробітникам Пологівського міжрайонного відділення СБУ Почесні грамоти з нагоди Дня захисника України.
  Потім голова районної ради Олександр Покутній від імені усіх присутніх привітав депутатів, які у жовтні поточного року відзначали свої дні народження.
  У ході пленарного засідання було розглянуто 7 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо на постійних комісіях.
  З першого питання про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Пологівського району за 9 місяців 2017 року поінформував в.о. начальника Пологівського відділу поліції Олександр Устименко. Депутати районної ради перед доповідачем вкотре порушили питання щодо вирішення проблеми встановлення в м.Пологи засобів примусового зниження швидкості по вулиці Магістральній та обладнання регульованого пішохідного переходу на гуляйпільському повороті. Також попросили розказати про роботу відділу стосовно функціонування незаконних пунктів прийому металобрухту та ігрових закладів. Присутніх хвилювало і питання вирубки лісосмуг у районі та яка робота проводиться у цьому напрямі. За підсумками розгляду депутати прийняли рішення про необхідність щоквартального звітування перед депутатами керівника місцевого відділу поліції про роботу відділу.
  Депутати своїм рішенням затвердили нову Комплексну районну Програму «Діти. Сім’я. Перспектива.» на 2018-2022 роки. Внесли зміни та доповнення до районної Програми соціальної підтримки малозабезпечених громадян із числа ветеранів війни, праці, інвалідів, інших соціальних верств населення «Назустріч людям» на 2015-2017 роки, районної Програми розвитку донорства крові та її компонентів у Пологівському районі на 2014-2018 роки, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Пологівського району на 2017 рік.
  При обговоренні проекту рішення про внесення змін до районної Програми профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та забезпечення громадської безпеки у Пологівському районі на 2018-2022 роки депутати порушили проблему неналежного забезпечення паливно-мастильними матеріалами, які необхідні для проведення оперативно-технічних заходів Пологівським міжрайонним відділом управління Служби безпеки України в Запорізькій області.
  При розгляді питання про внесення змін і доповнень до рішення районної ради від 23.12.2016 № 16 «Про районний бюджет на 2017 рік» депутати своїм рішенням затвердили розподіл доходної частини загального фонду районного бюджету в сумі 737723 грн. за підсумками перевиконання бюджету за 9 місяців поточного року.
  Ці кошти спрямовані КУ Пологівська центральна районна лікарня у сумі 416923 грн., в тому числі для придбання м’якого інвентарю, матеріалів для поточних ремонтів, медикаментів та перев’язувальних матеріалів.
  Передано іншу субвенцію міському бюджету на «Капітальний ремонт покрівлі та перепланування нежитлової будівлі з прибудовами по пров. В.Жуковського, 12 у м.Пологи, Запорізької обл.» - 120000грн.
  Суму 200800 грн. направлено для виплати заробітної плати з нарахуваннями КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».
  Затвердили зміни до бюджетних призначень за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 4270155 грн. для Воскресенської сільської ради на «Підвідний газопровід високого тиску другої категорії до с.Кінскі Роздори Пологівського району Запорізької області».
  А також затвердили перерозподіл коштів для вирішення нагальних проблем бюджетних установ. Крім цього затвердили використання субвенцій з державного бюджету на оплату житлово-комунальних послуг та житлових субсидій, іншої субвенції з сільських територій тощо.
  Активну участь в обговоренні питань порядку денного сесії взяли депутати: Василь Тимошенко, Вячеслав Колесников, Олена Бурашнікова, Вадим Слісаренко, Володимир Сизоненко.
  У результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили рішення з усіх питань з внесеними змінами та доповненнями.
  Наприкінці засідання голова постійної комісії з питань промислової політики, бюджету та управління об’єктами спільної власності територіальних громад Василь Тимошенко вніс пропозицію заслухати на наступній сесії очільника райдержадміністрації щодо проходження опалювального сезону в навчальних закладах Пологівського району.
  Відомості про результати поіменного голосування розміщенні на офіційному сайті Пологівської районної ради у розділі «Поіменне голосування».

 



Понеділок, 23 Жовтня 2017 10:04 | Переглядів: 807